My Blog Garden




happy birthday , abang :)
Sabtu, 25 Februari 2012 | 6:02 PG | 0 Flower[s]
hari nie bufday abg angkat aku !daniel firdaus ...
happy bufday taw ...
soe , just ucap jer ...
kau tuh dah laa duduk jauh !
no hadiah ... lagi satu tuh , kau tuh da besar ...
sebaye kot ngan abg aku ...
meh sini , sempena bufday kau yang dah lepas 1 hari tuh...
aku nak hadiah kan kau pahale yang banyak ...
aku nak kuttuk-II kau nie ...

kau pandai nya cakap ...
IM aku n then cakap yang aku dah lama tak contact kau !
kebabush kau , aku tumbuk kau sampai lebam ...
aku contact kau ... kau jer yang tax penah reply or angkat aku punya 
call ...kau cakap adk kau yang guna handpone cabuk kau tu ...
kau kan kaye , beli lah hanphone lagi satu ...
mak oi ! aku lah yang beruntung dapat abg angkat cam kau ...
terase cam na campak jer kau dekat parit belakan umah atok aku ...
luas tuh ... sebab baru korek ...


OLDER POST | NEWER POST