My Blog Garden




15 mac ? bufday saya ...
Khamis, 15 Mac 2012 | 10:08 PTG | 0 Flower[s]
hew-II ! how holiday ? best ? best ? best ?
*mukasenyumkambing.jpg*
saya tak g mana-II ! duduk umah nenek jer .. layan sepupu balik ...

_____________________________________________________
14.3.2012/12.20.40 a.m
saya dapat wish terawal dari yang sepatut nya ... dari sape ? 
|
|
|
|
V

budak nie *bunceeettt aku laa*

dia cakap na jadi yang terawal ... *fweerrr ! nasib baik awak  ingt ... kalau tak ?
saya tendang awak  masuk dalam VOLVO  awak .*
SAYANG  AWAK  LAH !

15.3.2012
bufday saya laa ... tengs yang wish uh ... sayang korang laa ...
hahaha ...
saya dapat text dari kengkawan .. haha ! sayang korang jugax ..
*mukasenyumtayanggigi.jpg*
ANIS , AWIN , AINA , WADA :)
geng NAFADAMIA  ! awak ingat jugax ae ...
n dari kawan-II facebook saya ...


fuyooo ramai kan ? haha ! 
TERIMA KAIH AWAK SEMUA !
n malam , saya dapat CALL dari sape ntah ...
dy nyanyi lagu nie ...
HAPPY BUFDAY , TO YOU ..
HAPPY BUFDAY , TO YOU ..
HAPPY BUFDAY , TO MIEZA ..
HAPPY BUFDAY , TO YOU ..
n then terus bunyi nie *CLIK ...
belum tanye sape n ucap terima kasih ...
*MUKAMARAHSAMBILNAKUCAPTERIMAKASIH.JPG*
TERIMA KASIH AWAK !
ada masa tipon saya lagi .. na taw sape awak taw ..
hahaha ... 
SAYA SAYANG AWAK SEMUA YANG WISH SAYA !
n tak lupa sape yang PM saya tuh ...
LOVE KORANG ! 
*tangandidadasambiltunjuklove.jpg*





OLDER POST | NEWER POST

budak nie *bunceeettt aku laa*

dia cakap na jadi yang terawal ... *fweerrr ! nasib baik awak  ingt ... kalau tak ?
saya tendang awak  masuk dalam VOLVO  awak .*
SAYANG  AWAK  LAH !

15.3.2012
bufday saya laa ... tengs yang wish uh ... sayang korang laa ...
hahaha ...
saya dapat text dari kengkawan .. haha ! sayang korang jugax ..
*mukasenyumtayanggigi.jpg*
ANIS , AWIN , AINA , WADA :)
geng NAFADAMIA  ! awak ingat jugax ae ...
n dari kawan-II facebook saya ...


fuyooo ramai kan ? haha ! 
TERIMA KAIH AWAK SEMUA !
n malam , saya dapat CALL dari sape ntah ...
dy nyanyi lagu nie ...
HAPPY BUFDAY , TO YOU ..
HAPPY BUFDAY , TO YOU ..
HAPPY BUFDAY , TO MIEZA ..
HAPPY BUFDAY , TO YOU ..
n then terus bunyi nie *CLIK ...
belum tanye sape n ucap terima kasih ...
*MUKAMARAHSAMBILNAKUCAPTERIMAKASIH.JPG*
TERIMA KASIH AWAK !
ada masa tipon saya lagi .. na taw sape awak taw ..
hahaha ... 
SAYA SAYANG AWAK SEMUA YANG WISH SAYA !
n tak lupa sape yang PM saya tuh ...
LOVE KORANG ! 
*tangandidadasambiltunjuklove.jpg*





Past / Future