My Blog Garden




campur !
Jumaat, 13 April 2012 | 9:19 PG | 0 Flower[s]
 
hew-II ! achummmmmmm .. habuk banyak nie .. da lame tak bukak ..
hihihi .. line internet lembab .. nak suruh ayah tukar ..
sure ayah cakap taknak ! tapi nanti tak boleh bukak YOUTUBE 
bising panggil , n then marah orang sane sini ..
_____________________________________________________________
MR kembali kott ! cewahhh , hahaha .. 
MR dah lame tak luahkan story .. banyak kau .. sebab tuh tajuk ENTRY 
campur --" .. LOLOZ ! *adik MR punya ayat ..
mane ntah dia dapat ..
okey , first nie , na story yang facebook MR kena block ..
okey , sape yang block MR tak tahu .. sumpah menyirap hati mak MR ..
kau dendam dengan MR yer ? meh sini MR piat telinga awak sampai 
lebam-II ! Grrrrrrr -.-'
second nie , yang MR p kawad tak pakai apa-II perlindungan di muka 
*nie pun nak cerita ? ofkoss laa .. waterrrfaakkk ..
blog MR kan .. bukan kau punya pong .. 
okey , cengginie cerita nya .. ENCIK HAMID cakap , p kawad jangan 
pakai bedak , losyen n whatsoever laa .. kalau pakai , kan panas-II 
boleh buat muka kita jadi lebam-II ! yeker ? MR pun tak tahu ..
tuh laa MR try tak pakai ! see , MR balik jer , muka MR hitam .. ohh my gooodd !
geram jer seyh .. lepastuh , terus akan pakai losyen n bedak pergi
kawad .. walaupun telah di bagitahu bahawa tak boleh pakai .
MR kesah apa .. muka MR beb .. tak sanggup seyh ..
lepastu look FIBER seyh p skul .. tak penah muka hitam cenggituh ..
sume jadi tak kena .. masalah ..
ke-3 ! latihan kawad farmasi .. oh my good .. senang tapi susah .. camane tuh ?
pepandai lah korang fikir kan .. penat kau kaki pusing-II ..
tak sanggup rasenya .. tadi pong uat kawad farmasi .. SARJAN da tukar kawad nya .. 
yang tadi punya rase susah .. JUJUR nie ..
tak tipu .. cam lupe jer dy punya jalan cerita sikit ..
tapi suka yang tajam-II tuh .. gerakan kedepan ..
wah , memeng best wooo ! MR kena 12 langkah beb .
satu dua jangan lupa .. hee ~
latihan tadi memuaskan .. MR suka .. tanpa marah-II ! 
okey , tadi sikit lagi EH nak baling tongkat dia ..
alah , melawak jer tuh .. gurau-II ! kita org tak ambil hati pun dekat EH .. 
sebab kita orang sebut ayat nie .
| HIDUP SEGAN MATI TAK MAHU | 
TAW TAK APA MAKSUD NYA ?
kami pun tak tahu .. ntah pape laa kornag nieyh ..
haa , tapi padan laa budak tuh , memang patut pun dapat ayat tuh ..
sesuka hati jer nak tak nak datang kawad .. 
 

OLDER POST | NEWER POST