My Blog Garden




♥contest ; I LOVE MY FRIENDS(◕‿◕)♥
Selasa, 24 April 2012 | 1:09 PG | 2 Flower[s]
 
hew-II .. harinie MR na join satu contest nie ..
jom , jom , jom :) 
_________________________________________________
syarat-II nya ..

  • Follow blog Aqma
  • Letakkan banner di atas, dan link kn kepada contest ni
  • Buat satu entry yg bertajuk  CONTEST : I LOVE MY FRIENDS bersama gambar korang dengan kawan korang ( tak kesah la kawan korang sorang ataupun ramai)
  • Sertakan ‘KENAPA KORANG SUKA BERKAWAN DENGAN DIORANG ?
  • Lastly, Letakkan link blog korang dekat kotak comment Aqma
  • Tag kan kepada sorg rakan blogger anda. (make sure dia tahu)

Bagaimana pemenang dipilih ?

  • Cukup syarat2 di atas
  • Entry yg sgt best dibaca
  • Gambar bersama yang sgt sweet

Hadiah yg akan dimenangi :
1st = RM15 topup
2nd = RM 10 topup
3rd = RM 5 topup
_______________________________________________________
aku nak story nie :)
 
 oke , nie kawan-II MR .. 
gambar nie diambil semasa latihan kawad kaki NINJA BIRU .. 
baru 4 hari kot .. masih baru ..
yang berbaju merah , daya aris .. 
yang berbaju hitam , farhana ..
dan yang berbaju biru semestinya MR ..
nie bestie MR mase tgkatan 3 .. kami kekal berkawan sampai sekarang ..
kami kenal dan rapat semasa kami masuk tgkatann 3 ..
kami tak tahu macam mana boleh rapat ..
tetapi , yang MR ingat ialah semasa hendak buat kerja kursus sejarah ..
walaupun ada gaduh semasa membuat kerja kursus tuh tetapi ,
lepas selesai dan tamat tempoh ..
kami berbaik semula .. sape sangka kan ..
peperangan besar boleh dikatakan ..
dan semasa MR mula-II mmenjejaki dalam team NINJA BIRU ..
dyorang banyak tunjuk ajar walaupun MR cakap tak tahu ..
dyorang sabar ajar MR sampai MR dapat belajar ..
paling terharu , dyorang sanggup ajar MR macam mana nak kilat kan kasut NINJA 
BIRU MR tuh --"
 
:)
tapi yang pasti MR sayang persahabatan nie sampai akhirat 
ILOVEYOUMYFRIENDS
 KENAPA MR SUKA BERKAWAN DENGAN DIORANG ?
 
dyorang otak giler-II ..
dyorang cun lebih dari MR
dyorang suka senyum bila jumpa MR 
kekadang terlalu jujur
rahsia kita orang boleh disimpan sama-sama
kerana satu team dalam NINJA BIRU
 (◕‿◕)(◕‿◕)(◕‿◕)(◕‿◕)(◕‿◕)(◕‿◕)(◕‿◕)(◕‿◕)(◕‿◕)(◕‿◕)
MR tag : akak NIA

OLDER POST | NEWER POST