My Blog Garden




terima kasih caca :)
Ahad, 15 April 2012 | 3:55 PG | 0 Flower[s]
 
hew-II ! hari nie jer entry banyak giler MR tulis .. tak lah banyak mana kan ?
haha ..
___________________________________________________________________
MR sebenar nya da lame nak tukar header blog MR nie ..
tapi tak ada org tolong ,, ada pon amek nya mahal sangat .. setakat ubah 
header jadi nama MR pon mahal nak amek nya .. terus reject ..
bukan kedekut , tapi tak patut nak ambik mahal-II sebab cam tuh jer ..
nie header sebelum ..
 nie yang selepas :)
hehehe .. cantik kan ? ada nama MR lagi kau .. sebelum nieyh tak ada ..
caca mustaffa yang uat kan .. hehe .. tengs caca .. 
cengginie , MR dah bosan dengn header tu , MR nak tukar laa ..
terus cari caca .. 
MR cakap-II ! n then suh bagi dia 
dia uat laju giler kau .. 3 minutes n then dia terus upload ..
walaweh ..
yang nieyh bab kesengalan aku .. dia suruh MR masukkan , tapi MR tak tahu laa ..
 

hahaha .. MR bagilah pss ngn email ..
yang tuh tak boleh tayang .. habis semua .. huh --"
lepastuh tak sampai satu minit n then dy send lagi ..
lepastuh kan MR ada tanye bapa RM nya .. dia jawab nie ..
dia buat tanpa balasan nookk .. tapi MR akan kasi punya ..
tapi rahsia lah ..
MR tak nak cakap .. haha .. bio ler rahsia yer ..
lepas tuh kita cakap I LAP YOU .. haha .. wajib laah .. dia daa uatkan ..
caca mustaffa , once again ...
I LOVE YOU ,CACA MUSTAFFA ..
tengkiu vely-II much , babe :)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

OLDER POST | NEWER POST