My Blog Garden




ツ Beruang Kite ♥
Selasa, 20 November 2012 | 4:09 PG | 2 Flower[s]
  . ツ kembali lagikan?sukehati laa.blog MR!bukan korang punya pun.
nak story pasal BERUANG kite.sape tuh? meh kite kenalkan!
mehII.rapatII sikit tengok.
 ツhaaa~ nie lha dy.bagi name jee!hehehe~
okey,meh story!jumII.duk diamII ae,karang tak fokus.susah.
bermulenya macamnie,MR kenal dy dekat Tanjung Emas 10 Ribu Langkah.
masa uh ada pertandingan jalan 10 Ribu Langkah.pusing tanjung jee.
penat nyah!hehehe~lepas uh ada janjy ngn member lame nak jumpe dekat situ.
mase uh tak kenal lagi BERUANG kite uh.*muke sombong.HUH -.-
sampai dekat 10 RL uh, masuk laa. nak cari pondok.memang firstII nmpak member uh duk
ngn budakII pompuan,sure segan kot!mane taw makwe dy.hehe!
sekali member cakap tuh akk dy merangkap cikgu tempat yang sama dy mengajar!
layankan!muke macam nak seret dekat tar.haha.
jujor laa.muleII nmpak akk uh,memang tak suke.sebab gaye suke menganjing!
tapi,senyum jee laa.tak kan nak bagi muke marah pulak kan?
tak bek.nenek tak ajar.hehe 
datang dekat dy, nd salam dy ngn sepupu dy!lepas uh bla dekat pondok.jumpe
anis ngn pieqa!lepak jap,kuar coklat cadbury sebab dah janjy ngn alem nak bagi dy.
bagi laa dekat alem,lepas uh g jalan dekat area situ.
tak jalan jauh,sebab alem punya kaki tak baik lagi.padan muke.
terkehel nd lebam sebab maen badminton.lalala~
pusing,duk balik dekat pondok.berbualII,terjeritII.hehe~
lumrah.
ツokey!nie laa dy.BERUANG kite.shake tangan dy!cepat.
haha.MR bengong seyh.gambar jeh laa tuh.
kite sayang dy awII!jangan amek.huh -.-
mase dapat no fone dy pun,mase alem pnjm enset dy nak call MR!mase 
uh,enset dy takde topup.ye kot!tak ingat.hehe~
cek balik enset sendiri, bole tanye.Eh,no sape nie?
oh, no yang alem gune tadi.tak save mase!time nak balik,
atas moto ada org call maraII!dalam hati dah baran ae.no tak kenal tak pasal 
call nak maraII.tanye dengan nada mara.   ._.
K.Emmy:Hello,sape nie?
MR:Ye saye,aik?awak yang call.bole tanye saya siape.
K.Emmy:habis no awak ada dalam enset saya?
MR:nie akk yang tadi eh?yang ngn alem uh?
k.Emmy:a'ah!
MR:nie mieza laa.yang dengan alem!
K.Emmy:ouh,okay.
terus dueII tutup enset.mieza start moto terus balik.
balik uma, tengok enset.save no nya.
K.Emmy
01477+++++

ツkiteorang start mesej mase uh gune no alem.sebab mase uh dyorg dekat 
PDK.dy text ap ntah.lupe!
first text MR send dekat fone dy.
*kite bagi rumput salai nak?
dy balas.
*bole,aslkan kenyang. hehe
first laa time uh.lepas uh terus text tanye mcmII!memang best.
mase uh rase tak suke dah takde sebab dalam otx bole kate best jadi geng nie.
bole masuk!tak rasmi pun jadi adik angkat dy,ntah laa.
cemane jadi pun tak tahu.mase sedih uh, yang dy text pasal adik angkat dy!
malas r nak flashback memory!hehe
dah lame uh,mule laa ada sengketa yang menyakitkan hati nd kiteorg gaduh!
okey, kalau sehari due takpe. seminggu kowt.entah!
nak jujo,sekarang pun kiteorg memang tengah gado sebab satu hal.
erm,lumrah r tuh.~
paling sedih bile gaduh ngn dy! alahai awak.pening dah kepale asyik gaduh jee.
ermmmmm!
ツdy nie laa akk angkat MR yang paling sporting antara akk angkat yang laen!
walaupun MR bole dikatekan tiapII hari kena mara, tapi tak takut pun laa.
sure dy kene balik nd diam laa dy.tak caye,tnye MR sendiri keyh.
tapi,dy nie kuat jeles.suh sayang dy sorang jeh!okey, menurut perintah.lalala~
waktu sekolah,tiap minggu akan jumpe dy.
MR yang g tnjung atau dy yang datang depan sekolah.
nd mule laa drama kami.mcm biase keyh.
orang yang tak kenal akan pelik dengan kami.

APAPUN,MIEZA SAYANG AKAK!
LEBIUUU..HEHEHE


jangan pelik dengan kami keyh!
ツfokus love uh! LO untuk dy VE untuk MR.
dy yang kasi dekat MR.muleII taknak ngaku,sekali kantoi mase 
jumpe nd MR ternampak dekat kunci kete dy?
kenape masu uh akk tak bagi sendiri?kenapa suruh alem?
erm,takpee.sekarang bende uh.kena bawak g maneII je.
seharusnya laa.lalalala~dy jugax.
peace*aku adik gangsters....

ツini pulak feveret dy!milo+air sejuk tanpa apaII campuran.
eee, sayang! sedap ke?huuuu~
btw,kerete dy, kereta MR! cenggituh ae?biarlah.
my feveret place.selit tengahII antar tempat duduk depan.
sebab senang sikit nak jerit dekat telinge dy!sebab slalu tak fokus bawak
kete.biarlah.huh --"



 ツokey,stop dah!dah penat nak menaip panjangII!lagi satu penat nak flash back memory
lagi!huhu.t ingat tulis lagi.huhu~

JANGAN AMEK AKK SAYA!













OLDER POST | NEWER POST